Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τέλος ο Παπαγιάννης από το Ράδιο 9 μετά την επίθεσή του σε γνωστή δημοσιογράφο

Με μια σκληρή ανακοίνωση το  Ράδιο 9 ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Γιάννη Παπαγιάννη σήμερα, 2 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ράδιο 9 "αφορμή αποτέλεσε η αντιδεοντολογική επίθεση του κ. Παπαγιάννη κατά διακεκριμένης και γνωστής για το ήθος και την εντιμότητά της δημοσιογράφου, η οποία δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ την αλήθεια στη μέχρι τώρα τριαντάχρονη καριέρα της. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για δοσοληψίες και εκβιασμούς και πορεύεται πάντα υπό το φως της επωνυμίας.

Τόσο η ιδιοκτησία, όσο και η διοίκηση του σταθμού, καθώς και όλοι οι θιγόμενοι θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψής τους από τις συκοφαντίες περί “εκτέλεσης συμβολαίων”.

Σημειώνουμε ότι το Fimotro ΔΕΝ έχει ανακοινώσει κάτι, δημοσιεύει, όμως, ανακοίνωση του Λαυρεντιάδη και κάνει σχόλια για δημοσιογράφο του "Alpha"  ("αδελφής επιχείρησης" του Ράδιο 9) με φράσεις όπως: "Την έπεισαν να κάνει δουλειές... Και την βγάζουν μπροστά για να εκτελέσει συμβόλαια" και
"Κατέληξε να είναι τo κορίτσι για όλες τις δουλειές. Με κύρος όσο ήταν σε Ελευθεροτυπία και Βήμα, δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα αναλάμβανε εργολαβία κατά του Λαυρεντιάδη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...