Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Καφετζόπουλος: «Φασισμός η βία στον Νταλάρα»

George Dalaras in Caesarea's Roman theatre, 2011
Image via Wikipedia
Στο twitter σχολίασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος την επίθεση που δέχθηκε ο Γ. Νταλάρας κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο κλειστό γυμναστήριο «Γ.Κακούρης» στο Ίλιον την Δευτέρα.


Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε: «Φίλος με το Νταλάρα δεν είμαι. Κάθε άλλο… ΑΛΛΑ αυτό που βλέπω στο βίντεο ειναι φασιστική βία, και λεκτική και έμπρακτη».

Την απάντηση του στην επίθεση έδωσε όμως και ο Γιώργος Νταλάρας.

 Την δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στα απρόοπτα συμβάντα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του το βράδυ της Δευτέρας στο Ίλιον.


Με καφέδες, γιαούρτια, καρέκλες και φραστικές επιθέσεις υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα πολλοί οπαδοί του, στο κλειστό γυμναστήριο «Γ.Κακούρης» στο Ίλιον την Δευτέρα. Ο γνωστός τραγουδιστής δείχνοντας ψύχραιμος συνέχισε να τραγουδάει και σχολίασε: «Είστε καλοδεχούμενοι στις εκδηλώσεις μας και εσείς που σας αρέσουν τα τραγούδια μου και εσείς που δεν σας αρέσουν» και συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι εδώ γιατί το θέλω και επειδή πιστεύω πως οι πράξεις είναι καλύτερες από τα λόγια. Ο καθένας πράττει και μετά κρίνει».

Λίγο πριν το τέλος της συναυλίας ο Γ. Νταλάρας χρησιμοποίησε τα λόγια του Σωκράτη ώστε να απαντήσει στην επίθεση εναντίον του. «Οι αδύναμοι υποκύπτουν και υποχωρούν, οι δυνατοί αντιδρούν και αντιστέκονται…Η αμφισβητηση των παλιων λανθασμενων ιδεων και η δημιουργια νεων ,ειναι υποχρεωση του ατομου προς τον εαυτό του και προς την κοινωνία. Η δημιουργία και η καθημερινη ατομική βελτίωση πλάθουν τα άτομα και τις κοινωνίες τους»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO  ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...