Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Έπιασαν και την 7η γυναίκα της σπείρας που "έγδυσε" το ΙΚΑ

Σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας, η ΘΩΜΑΚΟΥ Μυρσίνη του Νικολάου και της Μαρίας, που γεννήθηκε την 12-11-1946 στην Ερμούπολη Σύρου Κυκλάδων, μετά από ένταλμα σύλληψης της κα. Ανακρίτριας.

Σε βάρος της ΘΩΜΑΚΟΥ Μυρσίνης που εμπλέκεται στη μεγάλη υπόθεση απάτης και κατάχρησης σε βάρος του Ι.Κ.Α., έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης με επιδίωξη οικονομικού οφέλους, της απάτης, της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. 

Τα στοιχεία ταυτότητας της, όσο και των έξι (6) συλληφθέντων για την ίδια υπόθεση, δόθηκαν στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. 

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε σήμερα το απόγευμα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τον ειδικό αριθμός κλήσης 11012 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση financialpolice@hellenicpolice.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να διαθέτουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...