Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Παπουτσής: Θέτω υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε επίσημα ο Χρήστος Παπουτσής κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, καλώντας επίσης τον Γιώργο Παπανδρέου, να δεχθεί όλους τους διεγραφέντες βουλευτές πίσω στο κόμμα.

«Ορισμένοι υποστηρίζυν ότι δεν έχει νόημα εκλογή από τη βάση ή ένας υποψήφιος γιατί οι εξελίξεις είναι προδιαγεγραμμένες. Τους απαντώ: Δεν αποδέχομαι προδιαγεγραμμένες εξελίξεις. Δεν πιστεύω σε ένα μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ», είπε ο Χρήστος Παπουτσής.

«Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ παρέλαβε χώρα στα όρια χρεοκοπίας και οικονομία στο γύψο καθώς βρισκόταν για δεύτερη φορά υπό επιτήρηση.Ο φαύλος κύκλος της ύφεσης δεν μπορεί να σπάσει μέσα από μονόπλευρη δημοσιονομική πολιτική ούτε μέσα από τον αυτοματισμό αγοράς όπως επιχειρεί να επιβάλλει νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική στην Ευρώπη. Χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και κοινωνική συνοχή» επεσήμανε.

«Να αποδείξουμε ότι η συζήτηση για την πολιτική πρόταση και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ δεν είναι προσχηματική για την εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών και μικροκομματικών επιδιώξεων. Στο νεο πολιτικο περιβαλλον αν δεν δωσουμε την απαντηση θα μας γυρισει οριστικα την πλατη ο λαος. Μπορεί ξανά το ΠΑΣΟΚ να επιβεβαιώσει μια προοδευτική κοινωνική συμμαχία και συμφωνία ώστε να παραμείνει ο κορμός της δημοκρατικής παράταξης; Τώρα κρίνεται η μάχη και η μάχη πρέπει να δοθεί μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Ποτέ η δημοκρατική παράταξη δεν ωφελήθηκε από τον κατακερματισμό»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...