Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Έσφαξε την κόρη του γιατί είχε φωτογραφίες ηθοποιού του «Πειρασμού»

Μέρος μίας τραγικής οικογενειακής τραγωδίας έγινε -άθελά του- ο Τούρκος ηθοποιός Κιβάντς Τατλιτούγ, καθώς ένας πατέρας εκνευρίστηκε τόσο πολύ μόλις είδε τις φωτογραφίες του στο κινητό της κόρης του, που την... έσφαξε.

Ο ηθοποιός που είναι γνωστός και στην χώρα μας με την συμμετοχή του σε επιτυχημένα τουρκικά σήριαλ, είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στις δύο πλευρές του Αιγαίου, στο γυναικείο φύλο.

Κάτι τέτοιο είναι κατακριτέο για τον συγκεκριμένο πατέρα, από την Αλγερία. Σημειώνεται πως τα τουρκικά σήριαλ παίζονται σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο και ακόμη περισσότερο σε μουσουλμανικές χώρες. Ο εν λόγω πατέρας λοιπόν εξοργίστηκε μόλις βρήκε τις φωτογραφίες του ηθοποιού στο κινητό της 16χρονης κόρης του.

Η νεαρή Λύντια φαίνεται πως ήταν θαυμάστρια του Τατλιτούγ και είχε στο τηλέφωνό της φωτογραφίες του αλλά και άλλων ανδρών συναδέλφων του, πράγμα που οδήγησε τον πατέρα στο να σφάξει την κόρη του με ένα κουζινομάχαιρο!

Ο Μαχίντ φρόντισε να απομακρύνει την δεύτερη γυναίκα του και τα υπόλοιπα παιδιά του, στέλνοντάς τους στην πεθερά του, ώστε να μείνει μόνος του με την 16χρονη.
Φαίνεται πως η δολοφονία της ήταν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου. Όταν έμεινε μόνος με την κόρη του, την οποία είχε αποκτήσει από τον πρώτου του γάμο, την άρπαξε και της έκοψε το λαιμό. Στη συνέχεια, ο αδίστακτος πατέρας κάλεσε την αστυνομία και παραδόθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...