Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλάει πρώτη φορά για τα σοβαρά προβλήματα της υγείας του

"Έκανα τέσσερα χειρουργεία στη σειρά! Το πρώτο και το δεύτερο ήταν πολύ σοβαρά"!

Συγκλονιστική η αποκάλυψη που κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μιλάει πρώτη φορά για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία του και περιγράφει τι ακριβώς έκανε για να τα κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

"Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο -γιατί έκανα τέσσερα στη σειρά- ήταν πολύ σοβαρά χειρουργεία. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στο θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε πριν από τέσσερα χρόνια. Το δεύτερο ήταν ένα μεγάλο ανεύρισμα στον εγκέφαλο. Ένα χειρουργείο επτά ωρών που "κάθησε" την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα. Ευτυχώς πέτυχε".

Ο παρουσιαστής, για να μην καταλάβει κανείς τίποτα, αποκάλυψε ότι τη Δευτέρα το βράδυ επέστρεψε στο δελτίο ειδήσεων με πρόσθετα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε ακόμα ότι δεν του λείπε καθόλου η τηλεόραση αυτή την περίοδο "γιατί η τηλεόραση δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συμπολιτών μας" και ανέφερε ότι το βράδυ των εκλογών θα τον δούμε σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι.

Ο δημοσιογράφος μίλησε και για την γνωριμία του με τη σύζυγό του, αλλά και για τις πολύ σοβαρές πιθανότητες που υπάρχουν, το μωρό που περιμένουν να είναι κορίτσι.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...