Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πρέπει να επιστρέψει στο δημόσιο 5,5 εκ. ευρώ

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα απαγγελθεί στον κ. Τόλη Βοσκόπουλο, η ετυμηγορία με την οποία υποχρεούται οριστικώς και αμετακλήτως να καταβάλλει στο ελληνικό δημόσιο ακέραιο το χρέος του ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, μαζί με τις νόμιμες προσαυξήσεις.

Οπως δημοσιεύει το protothema.gr το Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας δεν έκανε δεκτές τις αιτήσεις του δημοφιλούς τραγουδιστή, με τις οποίες ζητούσε μείωση της οφειλής του, η οποία όταν αποκαλύφθηκε οδήγησε σε παραίτηση τη σύζυγό του κυρία Άντζελα Γκερέκου από την θέση της υφυπουργού Τουρισμού και Πολιτισμού.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η δημοσιοποίηση της σχετικής απόφασης του ΣτΕ, με την οποία θα απορρίπτεται και επίσημα το σύνολο των επιχειρημάτων της πλευράς του τραγουδιστή.

Η εκκρεμότητα του τραγουδιστή με το ελληνικό δημόσιο, υπάρχει εδώ και 15 χρόνια, με το δεύτερο να μην έχει εισπράξει ποτέ ούτε ένα ευρώ από τον κ. Βοσκόπουλο. Χαρακτηριστικότερο όλων είναι ότι στις δίκες που έγιναν στους δυο πρώτους δικαστικούς βαθμούς (Διοικητικό Πρωτοδικείο και Εφετείο) το δημόσιο δεν παραστάθηκε καν. Τα χρέη βεβαιώθηκαν έπειτα από ελέγχους της εφορίας για την περίοδο 1993 – 1997.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...