Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ν.Αβαγιανός: Μετά από 22 χρόνια στην τηλεόραση τον καρατόμησαν!

Μετά από 22 χρόνια στην τηλεόραση τον καρατόμησαν! Ο Νίκος Αβαγιανός βρέθηκε, σήμερα το πρωί, μπροστά στη χειρ΄΄οτερη εμπειρία της ζωής του: Του θυροκόλλησαν την απόλυσή του, από τον Δημοτικό Σταθμό Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, το TV100 !

O Νίκος δεν είναι από τα λαμόγια που είχαν τρυπώσει μέσα στην τηλεόραση και έπαιρναν παχυλό μισθό χωρίς να προσφέρουν έργο.

Επί 22 χρόνια δημιουργούσε και παρουσίαζε την εκπομπή "Ελληνική Μουσική Παράδοση", την πρώτη που έφερε το ελληνικό χωριό και τις παραδόσεις του μέσα στην τηλεόρασή μας.

Με μια μεγάλη διαδρομή στο τραγούδι, αφοσιώθηκε στην μουσική παράδοση προσφέροντας μια μοναδική υπηρεσία και αναδεικνύοντας τον πολιτισμό μας!

Η μεγάλη τηλεθέαση δεδομένη. Και οι επιβραβεύσεις συχνές. Μέχρι χτες που κάποιοι "εγκέφαλοι" αποφάσισαν ότι "χορτάσαμε" από μουσική παράδοση και έκοψαν (πρώτα) την εκπομπή και απέλυσαν το Νίκο Αβαγιανό, λίγους μήνες μετά.

Διαβάστε πως ο ίδιος περιγράφει την "εμπειρία" του στο facebook:

"Από την Τετάρτη 8 Μαρτίου απολυμένος Μετά από 22 χρόνια στην τηλεόραση τον καρατόμησαν!και με τη βούλα(που λένε)πια αφού μου θυροκόλλησαν την απόλυση μου από την T.V.100 μετά από πεντέμισυ μήνες που βάναυσα αναίτια και δίχως καμία ενημέρωση είχαν κόψει την εκπομπή μου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (πρώτη σε τηλεθέαση στο σταθμό)μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας.Αλλωστε την ίδια εποχή κατάργησαν και το τμήμα Ελληνικών χορών του δήμου Θεσσαλονίκης μετά από 22 χρόνια άψογης παρουσίας του σε όλον τον κόσμο,με άπειρες δραστηριότητες και με εκατοντάδες παιδιά...Βλέπετε η νέα διοίκηση του δήμου δεν γουστάρει πάρε δώσε με την Ελληνική παράδοση αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής μας κληρονομιάς και της πολιτισμικής μας παράδοσης...

Τι να κάνουμε; Άνεργοι μεν δυνατοί δε (από την αγάπη του κόσμου)πορευόμαστε εν υγεία και προσδοκούμε στα καλύτερα....

Ενα μεγάλο και από καρδιάς ευχαριστώ σε όλους σας φίλες και φίλοι από όλους τους συλλόγους αλλά και στους απλούς και αγνούς ανθρώπους της περιφέρειας ειδικότερα αλλά και σε όλους τους συνεργάτες και φίλους πάνω απ' όλα της εκπομπής!!!! 

Ίσως κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε κάτω από πιο υγιείς συνθήκες...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...