Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ο Μαρινάκης τα «έχωσε» στους ποδοσφαιριστές

Το ποσό των 500.000 ευρώ θα κληθούν να καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για την κακή εικόνα που παρουσίασαν στην ισόπαλη (0-0) αναμέτρηση της Κυριακής (8/1) με αντίπαλο την Δόξα Δράμας.

Την Δευτέρα (9/1) ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας του Πειραιά και αφού πρώτα εξέφρασε την στήριξή του στον Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέχεια τα «έχωσε» στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων μίλησε με αυστηρό ύφος στους κατηγορώντας τους για αδιαφορία και έλλειψη ομαδικότητας ενώ προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες κυρώσεις στη συνέχεια σε περίπτωση που επαναληφθούν ανάλογες εμφανίσεις.

Στο μεταξύ υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμός για τον Φραν Γέστε ο οποίος δείχνει να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δίνει ο Βάσκος τεχνικός και ίσως υπάρξουν εξελίξεις σε ό,τι αφορά το μέλλον του στην ομάδα.

Η νωχελική του γενικά παρουσία του στους Πειραιώτες σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς του 32χρονου άσου δημιουργούν ερωτηματικά για το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει στην ομάδα εν όψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί πλέον όλα τα ενδεχόμενα για την παραμονή του ή όχι στον σύλλογο είναι ανοιχτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...