Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Θρίλερ με την Έλλη Στάη

Η παραμονή ή όχι της Έλλης Στάη στην ΕΡΤ, αναμένεται να κριθεί την τρέχουσα εβδομάδα, καθώς λήγει η σύμβαση εργασίας διάρκειας ενός έτους, που είχε υπογράψει πέρσι τέτοια περίοδο η γνωστή άνκοργουμαν.

Τις προηγούμενες ημέρες είδαν τις συμβάσεις τους να λήγουν περίπου 150 συμβασιούχοι της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε έξοδο από το Ραδιομέγαρο, και να βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση της επόμενης τηλεοπτικής στέγης τους.

Μεταξύ των συμβασιούχων αυτών ήταν ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαρία Σαράφογλου, οι οποίοι σήκωναν το βάρος της πρωινής ζώνης ενημέρωσης της κρατικής τηλεόρασης. Ο Κώστας Αρβανίτης στην παρουσίαση εκπομπής μαζί με τη Μαριλένα Κατσίμη, και η Μαρία Σαράφογλου από τις 10.00 μέχρι τις 12.00, απέναντι στην προκάτοχό της, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έχτισε την αντίστοιχη πρωινή ζώνη στον ΣΚΑΪ.

Η περίπτωση της Έλλης Στάη βέβαια, είναι η πλέον σύνθετη. Στη δική της δυναμική στηρίχτηκε η ΕΡΤ για να ανακάμψει, και να διεκδικήσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού αξιοπρεπή ποσοστά τηλεθέασης. Ακόμη, η Έλλη Στάη παρουσιάζει εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή, και σηκώνει πάνω της το βάρος της ειδησεογραφικής εκπροσώπησης της κρατικής τηλεόρασης.

Τυχόν αποχώρησή της θα προκαλέσει περαιτέρω κλυδωνισμούς, και έτσι η διοίκηση της ΕΡΤ βρίσκεται σε δίλημμα ως προς την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει, για να μην κατηγορηθεί για «δυο μέτρα και δυο σταθμά», σε σχέση με τη μεταχείριση των συμβασιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...