Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθη για πορνεία, 38χρονη τρανσέξουαλ, ηθοποιός και πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι

Η ίδια παραδέχθηκε ότι επιδίδεται στην πορνεία εδώ και δύο εβδομάδες και κατονόμασε Κύπρια ως...μαστροπό της.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον δύο ατόμων, μιας 38χρονης τρανσέξουαλ και ενός 34χρονου και οι δύο από την Ελλάδα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διατήρησης οίκου ανοχής, αποζείν από κέρδη πορνείας και συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 38χρονη, η οποία έχει κάνει χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, είναι γνωστή τρανσέξουαλ στην Ελλάδα ενώ ήταν επίσης ηθοποιός και πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι σόου. Η τρανσέξουαλ συνελήφθη χθες το βράδυ σε διαμέρισμα στη οδό Καραολή και Δημητρίου στη Λάρνακα μαζί με 34χρονο συνεργάτη της επίσης από την Ελλάδα, ο οποίος έκανε τη δουλειά του εισπράκτορα.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε γύρω στις 9 χθες το βράδυ ύστερα από πληροφορίες για διεξαγωγή πορνείας στο διαμέρισμα, με άτομο που ήταν πληροφοριοδότης της Αστυνομίας. Ο συνεργάτης της Αστυνομίας, μετέβη σε διαμέρισμα στην οδό Καραολή και Δημητρίου και πλήρωσε 50 ευρώ με σημαδεμένα χαρτονομίσματα στον 34χρονο για να έχει σεξουαλική επαφή με την 38χρονη.

Της σύλληψης των δύο ατόμων προηγήθηκε έρευνα από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λάρνακας, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας και του Τμήματος Μικροπαραβάσεων.

Σήμερα οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 38χρονη παραδέχθηκε ότι επιδίδετο σε πορνεία τις τελευταίες δύο εβδομάδες που βρίσκεται στην Κύπρο και κατονόμασε Κύπρια ως τη μαστροπό της. Η Κύπρια αναζητείται ενώ η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η 38χρονη είχε σεξουαλικές επαφές έναντι αμοιβής με τουλάχιστον 15 πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...