Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Γυναίκα έκανε σεξ με 7χρονο κορίτσι για να ικανοποιήσει τον παντρεμένο φίλο της

Μια 26χρονη έκανε σεξ με ένα 7χρονο κοριτσάκι, προκειμένου να αποδείξει την αγάπη της στον παντρεμένο σύντροφό της, ο οποίος της υποσχέθηκε ότι με αυτή της την πράξη θα αφήσει τη γυναίκα του.

Η Μάργκαρετ Αν Ο'Νιλ από τη Φλόριντα, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι έκανε στοματικό έρωτα στο 7χρονο κοριτσάκι, για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις του 32χρονου συντρόφου της, Κρίστοφερ Σμιθ, που της υποσχέθηκε ότι μετά από αυτό θα πάρει διαζύγιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Σμιθ συνελήφθη στις αρχές Δεκεμβρίου, μετά από καταγγελία της πρώην παράνομης συντρόφου του, η οποία κατέθεσε ότι της ζήτησε να κάνει το ίδιο πράγμα με το ίδιο κοριτσάκι, αλλά εκείνη αρνήθηκε και γι'αυτό τη χώρισε.

Κατά τις έρευνες που έγιναν στο σπίτι του, η αστυνομία βρήκε ένα βίντεο στο κομπιούτερ του , στο οποίο ο ίδιος ο Σμιθ κακοποιούσε σεξουαλικά το 7χρονο κορίτσι. Η σύζυγος του 32χρονου, είπε στους αστυνομικούς ότι είχε βρει ένα αντίστοιχο βίντεο τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά δεν ειδοποίησε τις αρχές για να προστατέψει την οικογένεια της μικρής.

Τόσο η 26χρονη, όσο και ο 32χρονος σύντροφός της φυλακίστηκαν και θα δικαστούν στις αρχές του νέου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...