Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Τίτλοι τέλους για τη Μαρία Σαράφογλου

Τη σκυτάλη στη Μάριον Μιχελιδάκη δίνουν οι υπεύθυνοι της ΝΕΤ, αφού δεν ανανέωσαν τη σύμβαση της Μαρίας Σαράφογλου για την εκπομπή «Συμβαίνει τώρα»!

Η εκπομπή από Δευτέρα θα βγει κανονικά στον αέρα της ΝΕΤ αλλά την πρώτη «καλημέρα» του χρόνου θα την πει η Μάριον Μιχελιδάκη. Η Μαρία Σαράφογλου, δεν θα μπορούσε να κλείσει τον κύκλο της εκπομπής της, χωρίς να στείλει το μήνυμα της στους τηλεθεατές που τόσο την στήριξαν.

«Στο σημείο αυτό η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε, όχι μόνο για σήμερα, αλλά και για φέτος. Το τελευταίο "Συμβαίνει Τώρα" για το 2011, τελευταίο "Συμβαίνει Τώρα" και για μένα. Από τη Δευτέρα θα σας ενημερώνει καθημερινά και για όλες τις εξελίξεις η συνάδελφος, Μάριον Μιχελιδάκη. Εδώ με τη δυνατή ομάδα του "Συμβαίνει Τώρα" μπρος και πίσω από τις κάμερες. Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ, για την εμπιστοσύνη που δείξατε όχι μόνο στη ΝΕΤ και στην εκπομπή μας, αλλά και σε μένα προσωπικά. Σας εύχομαι καλή χρονιά, πιο αισιόδοξη, προπάντων υγεία, δύναμη και κουράγιο σε όλους μας! Να είστε όλοι καλά, γεια σας!», είπε συγκινημένη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...