Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Τσιρίλο - Ασημακοπούλου: Χριστούγεννα για...τρείς στην Αράχωβα!

Στην Αράχωβα πέρασαν τις ημέρες των Χριστουγέννων ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Ελενα Ασημακοπούλου μαζί με την κορούλα τους Μαρία - Ροζάρια.

Ο άσος του ΠΑΟΚ και η γοητευτική ηθοποιός έμεναν σε ξενώνα φίλου τους και απόλαυσαν όμορφες οικογενειακές στιγμές. Στην Αράχωβα, βρέθηκε και ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Δημήτρης Σιαλμάς.

 O Μπρούνο Τσιρίλο και η Ελενα Ασημακοπούλου παραχώρησαν μία συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες. Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια στη χώρα μας αποκάλυψε λεπτομέρειες της ζωής του στο "PAOKwebtv.com".

Αρχικά η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το ποδόσφαιρο, πριν και μετά την σχέση της με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ: "Δεν είχα ιδέα από ποδόσφαιρο. Δεν ήξερα καν που παίζει ο Μπρούνο, ποια είναι η θέση του. Δεν είναι και το πιο ιδανικό να έχεις σύζυγο ποδοσφαιριστή. Εδώ γέννησα σε ημερομηνία που διαλέξαμε από κοινού με τον ΠΑΟΚ για να μας βολεύει (γελώντας).

Από την πλευρά του ο αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε για τη ηθοποιό σύζυγό του: "Παλιά ζήλευα. Τώρα έχω ησυχάσει γιατί έχει να δουλέψει πολύ καιρό (σ.σ. γέλια). Πάντα, όμως, θα έχει την στήριξη μου σε ό,τι κι αν κάνει. Ειδικά αυτή την περίοδο τα τα πράγματα για εκείνη είναι πιο δύσκολα γιατί εγώ απουσιάζω πολύ και είναι όλη μέρα μόνη της με το παιδί. Δεν θα άλλαζα τίποτα από την Ελενα, όλα είναι τέλεια".

Ενδιαφέρουσα είναι και η άποψη της Έλενας Ασημακοποπούλου για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: "Είχα πάει σε κάποια παιχνίδια του Μπρούνο στην Ιταλία. Δεν έχω ξαναδεί πιο φανατικούς οπαδούς από του ΠΑΟΚ. Είναι ωραίο γιατί σε βάζουν μέσα στον αγώνα. Θα πάρω και την μικρή στο γήπεδο, αλλά όχι τώρα γιατί θα φοβηθεί".

Σε αυτό το σημείο παρεμβαίνει ο Μπρούνο, τονίζοντας: "Πριν σταματήσω το ποδόσφαιρο θέλω να έρθει η κόρη μου να με δει" για να δεχθεί την ερώτηση πότε θα σταματήσει να παίζει μπάλα: "Σε δύο-τρία χρόνια" γελώντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...