Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΣΕ ΛΙΓΟ η κηδεία του ηθοποιού Νίκου Δαδινόπουλου από το νεκροταφείο Βύρωνα


Από το νεκροταφείο του Βύρωνα θα κηδευτεί ΣΗΜΕΡΑ Τρίτη, 13 Μαρτίου, ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος, που έφυγε χθες σε ηλικία 68 χρόνων, έπειτα από ανεπιτυχή έκβαση της μάχης του για τη ζωή.

Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 χρόνων. Πριν λίγο καιρό, μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στο διαδίκτυο, ο ηθοποιός είχε κάνει έκκληση για έξι φιάλες αίμα.

Ο λόγος, όπως είχε εξηγήσει ο ίδιος ήταν πως επρόκειτο να μπει στο χειρουργείο για μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη, απ΄όπου και θα αφαιρούνταν ένα λίπωμα, το οποίο πίεζε τους νευρώνες, δημιουργώντας ένα είδος παράλυσης στα άκρα.

Στο κάλεσμά του είχαν ανταποκριθεί αρκετοί από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Ο ηθοποιός δεν κατάφερε να βγει νικητής από την περιπέτεια με την υγεία του.


Ο Νίκος Δαδινόπουλος, γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1944, ενώ είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές.

Η τελευταία στην οποία πρωταγωνίστησε, ήταν η πολύ πετυχημένη σειρά του Mega, «Η Ζωή της Άλλης»…


H καλή ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου έγραψε πριν λίγο στο facebook:

 "Eίχαμε συνεργαστεί αρκετές φορές και παίξαμε μαζί στην παράσταση του '"Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζανης σε σκηνοθεσία Γιάννη Διαμαντόπουλου...Ηταn ο πιο γλυκός "καθηγητής" που είδα ποτε....Καλό ταξίδι Νίκο μου".

1 σχόλιο:

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...