Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Σε ποια blogs έκανε μήνυση η ΕΡΤ για την παραποιημένη φωτό της Στάη

Στα δικαστήρια η ΕΡΤ με μπλογκ και σάιτ για τη μετάδοση ψεύτικης είδησης.

Πρόκειται για το μοντάζ που έγινε σε απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη, στις 27 Οκτωβρίου, κατά τη Σύνοδο Κορυφής.

Η ΝΕΤ εμφανίστηκε πως υπέπεσε σε σφάλμα αναγράφοντας σε σούπερ (με μεγάλα γράμματα κάτω από την είδηση) τον τίτλο «Όλη η αλήθεια για το πέος», ενώ αυτό που μετέδωσε ήταν η φράση «Όλη η αλήθεια για το χρέος».

 Η ΕΡΤ, όπως αποφάσισε το ΔΣ της εταιρείας, θα στραφεί κατά των ιστότοπων και ιστολογίων www.iefimerida.gr, thwgreekz.com, www.apospasma.gr, nonnews.blogspot.com, armagedonnews.blogspot.com, axinosp.blogspot. com, www.kentrinews.gr, www.parapolitika.gr, www.arxotagos.gr, www.arpaktiko.org, prezatv.blogspot.com, www.inews.gr, pamelouketo.blogspot.com, www.antinews.gr, fimotro.blogspot.com, ola-e-tipota.blogspot.com, tromaktiko.blogspot.com και www.zougla.gr και κατά των συγγραφέων των κειμένων από τα οποία η ΕΡΤ θεωρεί πως υπέστη ζημιά η εικόνα της.

Μεταξύ άλλων, η ΕΡΤ ζητάει να δοθεί εντολή στους παρόχους να γνωστοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας των υπευθύνων των σάιτ και των ιστολογίων. Ως μάρτυρες υπεράσπισης όρισε τον Βασίλη Μπίτση, γενικό διευθυντή Ενημέρωσης, και τον Γιώργο Κογιάννη, διευθυντή Ειδήσεων.
TO ΠΑΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...