Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

3 VIDEOS: Ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων για τις φονικές πλημμύρες στην Ηλεία


Μια γυναίκα ηλικίας περίπου 80 ετών εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή "Κολιρέϊκες Παράγκες" έξω απο τον Πύργο. Σύμφωνα με εκτιμήσεις απο την θέση που βρέθηκε η άτυχη γυναίκα πνιγμένη, φαίνεται πως προσπάθησε να γλιτώσει αλλά τα ορμητικά νερά την εγκλώβισαν πάνω στο σύρμα της περίφραξης. Θα πρέπει να πούμε ότι στην συγκεκριμένη περιοχή είχαν σπάσει τέσσερα ρέματα και ο όγκος του νερού ήταν τέτοιος που δεν επέτρεπε στα αυτοκίνητα να διασχίσουν την Εθνική Οδό Πύργου - Τριπόλεως.Βιβλική καταστροφή στο νομό της Ηλείας από φονικό χτύπημα της κακοκαιρίας καθώς μια γυναίκα έχασε την ζωή της, δεκάδες άλλοι σώθηκαν την τελευταία στιγμή ενώ κόποι μια ζωής χάθηκαν στα λασπόνερα.
Μια μόνο λέξη αρκεί για να χαρακτηρίσει το μέγεθος της αγανάκτησης του κόσμου που έπεσε θύμα της θεομηνίας. Σπίτια, αυτοκίνητα, καλλιέργειες, ζώα, τα πάντα χάθηκαν κάτω από τα ορμητικά νερά της βροχής.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι δήμοι Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Συνεχίζονται, εξάλλου, οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, για τον απεγκλωβισμό ατόμων από πλημμυρισμένες περιοχές
Έντεκα ολόκληρες ώρες οι πυροσβέστες έδιναν αγωνιώδη μάχη για να σώσουν μαι μητέρα με τα δυο της παιδιά που εγκλωβίστηκαν στα νερά του ποταμού Ενιππέα όταν υπερχείλισε μετά τις καταρρακτώδεις βροχές, τα ξημερώματα της Κυριακής.Πριν καλά - καλά το καταλάβουν τα νερά του ποταμού άρχισαν να μπαίνουν ορμητικά μέσα στο σπίτι και κατάφεραν ψύχραιμα να ανέβουν η μάνα και τα δύο αγόρια της πάνω σε ψηλά αντικείμενα για να γλιτώσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ 3 VIDEOS ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...