Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

ΤΩΡΑ: Το τελευταίο "αντίο" στον Σάκη Μπουλά

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία.  


Το τελευταίο αντίο στον Σάκη Μπουλά, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του στο νεκροταφείο Μελλισίων.


Η νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε, στις  11.00 το πρωί, και κοντά του βρίσκονται η οικογένεια του και αγαπημένοι του φίλοι. Η οικογένεια του Σάκη Μπουλά έχει ζητήσει αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του σωματείου "Ελπίδα" που δραστηριοποιείται για την καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου.

Σε ανακοίνωσή της η οικογένεια του Σάκη Μπουλά αναφέρει: "Έφυγε την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, ο πολυαγαπημένος μας Σάκης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Όπως έζησε με σεμνότητα, ο ίδιος θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε.  Γι' αυτό το λόγο η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί με την παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων του. Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την στήριξη και εκφράζει την παράκλησή της προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο Ελπίδα. τηλ. 2107757153, 210 7757153 και 210 775793".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...