Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η Google προσφέρει δουλειά και στην Ελλάδα: Λύστε τα Quiz και γίνετε μέλος της

Ονειρεύεστε μία θέση εργασίας στην Google; Αυτή είναι η ευκαιρία σας. Το διεθνές συνέδριο «Developer Days» φέρνει στην Ελλάδα τα Google Quiz, που απευθύνονται σε προγραμματιστές (Software Engineers) και όσοι τα λύσουν κερδίζουν μία θέση στο δυναμικό του Αμερικάνικου κολοσσού.


Το συνέδριο «Developer Days» θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Ι.Βελλίδης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) στις 20 και 21 Φεβρουαρίου, με διοργανωτές την Κοινότητα Προγραμματιστών της Google (GDG Thessaloniki) και τη ΔΕΘ-HELEXPO.


Ο ιδρυτής του GDG Thessaloniki, Παναγιώτης Τζίνης, μιλώντας στο ΑΜΠΕ εξηγεί: «Τα Google Quizzes είναι μια δοκιμασία που τη διαχειρίζεται η ίδια η εταιρεία. Εμείς, ως επίσημη κοινότητα προγραμματιστών της Google, προωθούμε αυτή τη διαδικασία έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε προγραμματιστές από την Ελλάδα να συμμετάσχουν και να μάθουν για τα κουίζ»,

Υπεύθυνος για τη διαδικασία, που θα υλοποιηθεί την πρώτη μέρα του συνεδρίου, (Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου), θα είναι ο Fillip Hráček (Developer Relations Program Manager) από την Google Global.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...