Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της αδικοχαμένης Φαίης: Στο εδώλιο δίπλα στον φονιά και η αδελφή της

Να υποβαθμίσει τις κατηγορίες σε βάρος της αδελφής της 23χρονης Φαίης Μπάχλα που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Νέα Μάκρη από τον σύντροφό της Βαγγέλη Στεφανάκη και κατέληξε λίγες μέρες αργότερα στο νοσοκομείο, επιχείρησε ο συνήγορός της Θανάσης Πλεύρης.


Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι συγκλονιστικές καθώς στο εδώλιο του κατηγορουμένου δίπλα στον φονιά της αδικοχαμένης Φαίης, θα καθίσει η ίδια της αδελφή, αντιμέτωπη με τις κατηγορίες της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία.

Οι κατηγορίες ήταν γνωστές αλλά είναι σε βαθμό πλημμελήματος, έσπευσε να διευκρινίσει ο δικηγόρος της κατηγορούμενης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Μίλα» του Star και παράλληλα υποστήριξε ότι διαψεύστηκε ο ισχυρισμός του Στεφανάκη ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία πριν από το συμβάν.

«Έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και αποδείχθηκε ότι όχι μόνο δεν μίλησε εκείνο το βράδυ αλλά ούτε τις προηγούμενες ημέρες και για αυτό το λόγο οι όποιες κατηγορίες έχουν παραμείνει σε βαθμό πλημμελήματος», εξήγησε ο κ. Πλεύρης για να προσθέσει: «Η εντολέας μου έχει κάνει ένα λάθος το οποίο αξιολογείται αλλά να της αποδοθεί η ευθύνη που της αναλογεί». Το λάθος, υποστήριξε ο συνήγορός της, ήταν ότι από το φόβο της δεν αποκάλυψε όλα όσα της είχαν πει, όμως η ίδια σε επόμενη κατάθεσή της πήγε στην αστυνομία χωρίς να της έχει ασκηθεί καμία απολύτως δίωξη και είπε όλη την πραγματικότητα.

«Κάποιοι θα χαίρονταν να έβλεπαν την εντολέα μου κατηγορούμενη για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία», ήταν χαρακτηριστική αναφορά του κ. Πλεύρη.

Την ίδια ώρα όμως, ένας φίλος της Φαίης, ο Αλέξανδρος, δίνει μία άλλη ερμηνεία στη στάση της αδελφής της, καθώς όπως είπε στην ίδια εκπομπή, όσο καιρό η άτυχη 23χρονη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, η αδελφή της έδειχνε αδιάφορη καθώς περνούσαν οι μέρες: «Συνάντησα την αδελφή της Φαίης τα ξημερώματα στο νοσοκομείο. Δεν μίλαγε καθόλου. Μόνο έκλαιγε. Τουλάχιστον μαζί μου δεν αντάλλαξε κάποια κουβέντα. Ωστόσο, τις άλλες μέρες το σκηνικό ήταν διαφορετικό. Ερχόταν όποτε ήθελε, έφευγε, δεν μίλαγε σε κανέναν....Ήταν αδιάφορη», υποστήριξε ο Αλέξανδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...