Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

«Εσβησε» ο γαμπρός του Γιώργου Μπόμπολα, Λουκάς Γιαννακούλης

Εχασε τελικά το πρωί τη μάχη για τη ζωή ο γαμπρός του επιχειρηματία και εκδότη Γιώργου Μπόμπολα, Λουκάς Γιαννακούλης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια του Ράλι Παλλάδιο.


Ο έμπειρος οδηγών αγώνων νοσηλευόταν εδώ και ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικητής και υπέκυψε στα τραύματά του βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια.


Το περιστατικό σημειώθηκε στις 30 Νοεμβρίου στην πρώτη ειδική του Ράλι Παλλάδιο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου ο σύζυγος της Μαρίας Μπόμπολα, έδωσε, τότε, το «παρών» στον αγώνα με μία Porsche 911 RSR και συνοδηγό τον Γιώργο Πετρόπουλο. Ο άτυχος αδηγός έχασε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του και έπειτα από τρελή πορεία κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα συνέβησαν στο 6,5 χιλιόμετρο της ειδικής διαδρομής.

Στο σημείο έσπευσαν τα σωστικά συνεργεία, τα οποία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα, τόσο τον Λουκά Γιαννακούλη, όσο και τον συνοδηγό, Γιώργο Πετρόπουλο.


Ο οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του διακομίσθηκε στο «Αττικόν», όπου έμελλε να γραφτεί ο τραγικός επίλογος.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει θλίψη, τόσο στο πανελλήνιο, όσο και στην «οικογένεια» του μηχανοκίνητου αθλητισμού που δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι χάθηκε ένα τόσο αγαπητό μέλος της.

Πηγή φωτογραφιών: PhotoRallyPress.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...