Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

«Πόρτα» της ΠΟΕ – ΟΤΑ σε Χρυσή Αυγή: Ανεπιθύμητοι οι νεοναζί νοσταλγοί φασιστικών καθεστώτων

«Ακυρο» έριξε η ΠΟΕ – ΟΤΑ στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής καλώντας τους να μην παραστούν στις συνελεύσεις και κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας που οργανώνει το συνδικαλιστικό όργανο αυτή την εβδομάδα.

Με σκληρή της ανακοίνωση χαρακτηρίζει τους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος «νεοναζί» και «νοσταλγούς φασιστικών καθεστώτων» και προσθέτει πως ιστορικά υπήρξαν εχθροί του συνδικαλιστικού κινήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην παρουσία βουλευτών της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής σε Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας.

Οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων, ήταν ανέκαθεν εχθροί του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων. Γι' αυτό, είναι ανεπιθύμητοι από κάθε συλλογική διαδικασία των εργαζομένων. Η Χρυσή Αυγή μισεί το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και κάθε μορφής οργάνωσης των εργαζομένων που ιστορικά εκφράζει τα συμφέροντα όλου του κόσμου της εργασίας, είτε είναι Έλληνες είτε είναι ξένοι.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τα Συλλόγους-Μέλη της να κρατήσουν τις πόρτες τους κλειστές στους φασίστες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς είναι απολύτως ανεπιθύμητοι από το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...