Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τρίτη

Ταλαιπωρία θα αντιμετωπίσει την Τρίτη το επιβατικό κοινό, λόγω της συμμετοχής εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα επέλθει από τις 10 το πρωί, ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 8 το βράδυ.

Κανονικά θα λειτουργούν μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ. Ωστόσο δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια προς το αεροδρόμιο λόγω της απεργίας των εργαζομένων στον ΟΣΕ. Επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται, μεταξύ 9 το πρωί και 9 το βράδυ, μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ95 από Σύνταγμα/Εθνική Άμυνα ή Χ97 από Δάφνη.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλη τη μέρα τα τρένα ενώ ματαιώνονται, σήμερα, τα τελευταία βραδινά δρομολόγια καθώς και τα και τα πρωινά δρομολόγια της Τετάρτης, 17 Ιουλίου.

Εξαίρεση θα αποτελέσουν τα δρομολόγια στις τουριστικές αμαξοστοιχίες, με διαδρομές Ολυμπία- Πύργος- Κατάκολο και Α. Λεχώνα- Μηλιές, που θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Προβλήματα και στις πτήσεις

Καθυστερήσεις και ματαιώσεις αναμένονται και στις αερομεταφορές λόγω της συμμετοχής στην απεργία με στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 16:00 της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...