Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ζεστός ο καιρός την Κυριακή- Θα φτάσει μέχρι τους 35 βαθμούς

Αρκετή ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα και λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013. 

Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στην Ήπειρο και στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου, με πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 35 στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 36 στη Νότια Ελλάδα, από 22 έως 30 στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Καλό και ζεστό καιρό με παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως το βράδυ, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...