Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Τρία ακίνητα εκχωρεί στο δημόσιο η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Συμβόλαιο με το οποίο εκχωρεί στο ελληνικό Δημόσιο και τα τρία ακίνητα, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται να αγόρασε με χρήματα από άνομες συναλλαγές του πατέρα της, προσκόμισε στο δικαστήριο η Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Όπως τόνισε ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου δίνει στο ελληνικό δημόσιο τα ακίνητα της Δεινοκράτους και Κεφαλληνίας 40 και 38 έτσι ώστε να μπορεί να μείνει με τα παιδιά της.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι αθώα. Έχει τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα έχει σοβαρότατο πρόβλημα στον εγκέφαλο. Θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Θέλει απέναντι στους συμπολίτες της να είναι ξεκάθαρη....

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ναι, μα είναι δεσμευμένα αυτά....

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα είναι αναξιοποίητα για μία δεκαετία. Χρειάζονται αμετάκλητες αποφάσεις... Εμείς το δίνουμε τώρα με συμβολαιογραφική πράξη δωρεάν,  ώστε να ακολουθήσει η αποδοχή. Το ίδιο έκανε και ο Γαβαλάς, που ήταν επίσης δεσμευμένα, αλλά  η Δικαιοσύνη το εκτίμησε.

Στις 29 Ιουλίου αρχίζουν οι απολογίες

Την πρόθεση της έδρας να μη διακόψει το δικαστήριο για το καλοκαίρι, εάν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απολογίες, εξέφρασε ο πρόεδρος.

Όπως είπε στις 29 Ιουλίου, θα αρχίσουν οι απολογίες των κατηγορουμένων με πρώτο τον Ακη Τσοχατζόπουλο.

ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: Ζητάμε περισσότερο χρόνο.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ακυρώστε τα εισιτήριά σας.  Το δικαστήριο  δεν θα διακόψει , αν δεν έχουμε φτάσει στο πέρας των απολογιών.


newsroom naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...