Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Dropbox

Το Dropbοx είναι μία δωρεάν υπηρεσία, που σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε όλα σας τα αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο και έγγραφα), στους servers του, ώστε να έχετε πρόσβαση από παντού. Μετά την εγκατάστασή του, οποιοδήποτε αρχείο αποθηκεύεται στην εφαρμογή του Dropbox, αυτόματα αποθηκεύεται σε όλες τις συσκευές σας.

Με τη νέα έκδοση, που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, για συσκευές Android, iOS αλλά και για τον υπολογιστή, που κάνει τη διαδικασία αποθήκευσης ακόμα πιο εύκολη. Οι δημιουργοί της εφαρμογής μέσα από το επίσημο blog, μας ενημερώνουν πως για τους χρήστες Android, είναι διαθέσιμη μία νέα λειτουργία, που θα τους επιτρέπει να αποθηκεύουν όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο τους ταυτόχρονα σε έναν ειδικό φάκελο του Dropbox.

Για την πλατφόρμα της Apple, όπως ανακοίνωσαν, θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα. Η νέα λειτουργία, αν και μοιάζει αρκετά με την αντίστοιχη του Google+ για το iOS, δεν θέτει κανέναν περιορισμό στο μέγεθος των φωτογραφιών ή τον βίντεο, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα να τα βρείτε και στο επίσημο site Dropbox.com.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...