Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Μυστηριώδης έκρηξη σε διαμέρισμα στη Ρόδο

 Όλα  τα ενδεχόμενα ερευνούν οι  αστυνομικοί και οι πυροσβέστες  σχετικά με την ισχυρή έκρηξη που συγκλόνισε το πρωί της Πέμπτης το Καρακόνερο της Ρόδου, προκάλεσε την καταστροφή ενός ημιυπόγειου διαμερίσματος του οποίου ο ένοικος τραυματίστηκε και σημαντικές ζημιές στην αντικρινή πολυκατοικία.

Ο  25χρονος Ελληνοαυστραλός που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια, κοιμόταν στο κρεβάτι του το οποίο διαλύθηκε κυριολεκτικά από το ωστικό κύμα! Στους αστυνομικούς είπε ότι δεν γνωρίζει τι προκάλεσε την έκρηξη, ωστόσο το μισοκατεστραμμένο διαμέρισμα βρέθηκαν μικρές φιάλες με ασετόν, μπουκάλι με άγνωστο υλικό, τέσσερα ρολά κολλητικής ταινίας και διάφορα καλώδια!

Από την έκρηξη στην κουζίνα του διαμερίσματος καταστράφηκε ό,τι υπήρχε σε αυτό, διαλύθηκαν η κεντρική είσοδος και η μπαλκονόπορτα και έσπασαν τα τζάμια από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες στο ισόγειο της πολυκατοικίας που βρίσκεται απέναντι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί! Αστυνομία και Πυροσβεστική διερευνούν τα αίτια της εκκωφαντικής έκρηξης και επικεντρώνονται στους λόγους που ο 25χρονος είχε αποθηκευμένα τα επικίνδυνα υλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...