Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks βρήκε το χαμένο θείο και τον αδερφό της

«Λύγισε» on air η σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson, καθώς μέσα από τηλεοπτική εκπομπή ανακάλυψε πως είχε έναν ετεροθαλή αδερφό που δεν γνώρισε ποτέ, αλλά και εντόπισε έναν θείο και άλλους συγγενείς στη Βουλγαρία!

Αν και μέλος του κατεστημένου του Hollywood, η Wilson δεν δίστασε να πάει στην εκπομπή «Who Do You Think You Are» του NBC για να αναζητήσει τις ρίζες της, ταξιδεύοντας αρχικά στην Ελλάδα και στη συνέχεια στη Βουλγαρία.
 
Η 55χρονη σύζυγος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού γεννήθηκε στο Λος Άντζελες απόΒορειοηπειρώτισσα μητέρα και πατέρα με καταγωγή από την Ξάνθη, ο οποίος μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1949, αφού προηγουμένως είχε αναγκαστεί να υπηρετήσει στον βουλγαρικό στρατό από όπου το έσκασε το 1946 και κυρήχθηκε λιποτάκτης.
 
Έκπληκτη, η Wilson έμαθε πως ο πατέρας της είχε παντρευτεί ξανά και είχε αποκτήσει έναν ετεροθαλή αδερφό. Η πρώτη γυναίκα του πατέρα της πέθανε τρεις μέρες μετά την γέννα, ενώ ο Emil, όπως ονομάστηκε ο γιος, έφυγε από την ζωή μετά από μερικούς μήνες!

Σαν να μην έφτανε το σοκ, η παραγωγός μεγάλων επιτυχιών του παγκόσμιου κινηματογράφου (π.χ. «Γάμος αλά Ελληνικά», «Μama Mia») συνάντησε τον 69χρονο αδερφό του πατέρα της, κάτοικο Βουλγαρίας, που της εξιστόρησε το ταξίδι της οικογένειας από την Ξάνθη και την Φιλιππούπολη, μέχρι το Σμόλιαν στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και το Hollywood!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...