Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Νέες περικοπές των μισθών στο Mega - Αδειάζει το αθλητικό

Για δεύτερη φορά σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, ανακοινώθηκαν οι περικοπές των μισθών των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Mega.


Οι μειώσεις είναι κλιμακωτές και εξαρτώνται από την αμοιβή που παίρνει ο κάθε εργαζόμενος. Στο 10% για όσους λαμβάνουν μηνιαίως εως 1.500 ευρώ ενώ για όσους αμείβονται από 1.501 ως 3.000 ευρώ το ποσοστό της περικοπής ανέρχεται στο 15%.

Για όσους έχουν μισθό άνω των 3.000 ευρώ η περικοπή ανεβαίνει στο 20%.

Αδειάζει το αθλητικό του MEGA!

 
Σύμφωνα με τη στήλη "εδώ Media" της εφημερίδας Real Life, αποχωρήσεις από το αθλητικό τμήμα του MEGA προμηνύονται μέσα στον ΜάΪο, καθώς φτάνει στο τέλος της η συμφωνία του καναλιού με την ΤΕΑΜ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τσαμπιονς Λιγκ.

Καθώς στη Μεσογείων ετοιμάζονται να "διπλώσουν" το σεντόνι το σεντόνι της πανευρωπαικής διοργάνωσης, το αθλητικό τμήμα βγαίνει προς συρρίκνωση και οι "φωνές" του σταθμού που περιγράφουν τους αγώνες ετοιμάζονται για έξοδο.

Σε διαπραγματεύσεις για συνεναιτικό "διαζύγιο" με το Μεγάλο κανάλι βρίσκεται ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ενώ λύση της συνεργασίας φέρεται να συζητά και ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...