Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Εκρηξη στο πολιτικό γραφείο του Κ. Σημίτη στην οδό Ακαδημίας

 Έκρηξη στο πολιτικό γραφείο του Κ. Σημίτη στην οδό Ακαδημίας σημειώθηκε πριν λίγο


Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 27 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη οφείλεται σε γκαζάκια που είχαν τοποθετηθεί στο γραφείο, το οποίο βρίσκεται στον 5ο όροφο.

Την ώρα της έκρηξης υπήρχαν αρκετά άτομα σε άλλα γραφεία, στους κάτω ορόφους του κτιρίου, τα οποία απομακρύνθηκαν χωρίς να υπάρξει πρόβλημα για κάποιον.

Η φωτιά σβήστηκε από την πυροσβεστική, ενώ από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για τα αίτια της έκρηξης που πιθανότατα προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό.



Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος


Ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παντελής Καψής με αφορμή την επίθεση στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όσοι επιχειρούν να δυναμιτίσουν το πολιτικό κλίμα στην πορεία προς τις εκλογές, δεν θα το πετύχουν. Η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται.»

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ 


Η Δημοκρατική Αριστερά εκφράζει την απόλυτη καταδίκη της στη βομβιστική ενέργεια στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Όσοι νομίζουν ότι με την τρομοκρατία και τη βία μπορούν να διαμορφώσουν πολιτικά μηνύματα, όχι μόνο κάνουν λάθος, αλλά υπονομεύουν τη δημοκρατία και στρέφονται τελικά κατά της ίδιας της κοινωνίας.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...