Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Γιακουμάτος: «Ο εργατοπατέρας Μανώλης παίρνει σύνταξη εδώ και χρόνια»

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση της Νέας Δημοκρατίας με τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου, με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο να επιτίθεται στον Γιάννη Μανώλη λέγοντας ότι ο τελευταίος έχει πάρει σύνταξη από τον ΟΤΕ εδώ και χρόνια, ενώ ζήτησε και αναδρομικά για τη βουλευτική του θητεία.


Ο καβγάς ξεκίνησε από χτες, όταν ο Γιάννης Μανώλης δήλωσε στο Ράδιο 9 ότι η ΝΔ «έχει γίνει ένα σκληρό νεοφιλελεύθερο κόμμα» σε αντίθεση με τους Ανεξάρτητους Ελληνες που όπως είπε είναι «κοινωνιστές» και υπερασπίζονται τα κοινωνικά δικαιώματα. Ο κ. Μανώλης υποστήριξε ακόμα ότι «στο επιτελείο της ΝΔ βάζουν τον Γιακουμάτο, τον Άδωνι και κάποιους άλλους να γαβγίζουν αριστερά και δεξιά, να βρίζουν και να πετάνε λάσπη». «Έχουν εξαπολύσει κάποια ντόμπερμαν να μας βρίζουν. Κακό στον εαυτό τους κάνουν, δεν κάνουν σε εμάς. Δεν είναι ανάγκη ο κος Γιακουμάτος από το Κολωνάκι που συχνάζει και τη Μύκονο να μας κάνει κριτική. Όταν ζεις μεταξύ Μυκόνου και Κολωνακίου, θέλει θράσος να βρίζεις ανθρώπους που υποφέρουν» σημείωσε χαρακτηριστικά

Στον Γιάννη Μανώλη απάντησε σήμερα από τη Νέα Δημοκρατία ο Γεράσιμος Γιακουμάτος τονίζοντας ότι «ούτε η Μύκονος, ούτε και το Κολωνάκι είναι απαγορευμένες περιοχές». «Είναι και αυτές Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και προέτρεψε σκωπτικά τον κ. Μανώλη να έρθει κι εκείνος να πιει καφέ «ο οποίος κοστίζει 3 ευρώ».

«Η διαφορά μας όμως είναι ότι τον καφέ που πίνω εγώ τον πληρώνω από τα χρήματα που κερδίζω ως ιδιώτης Ιατρός» σημείωσε ο Μάκης Γιακουμάτος τονίζοντας ότι «συμπάσχει» με τον «σύντροφο κ.Μανώλη που αν και μικρότερος από μένα σε ηλικία, λαμβάνει ήδη -εδώ και αρκετά χρόνια-σύνταξη από τον ΟΤΕ (συνδικαλιστική), έχει θεμελιώσει και βουλευτική σύνταξη, ζήτησε να πάρει αναδρομικά από τη Βουλευτική του θητεία και που μέλη της οικογένειας του είναι βολεμένα και διορισμένα...»

«Το θράσος και η υποκρισία έχουν και τα όρια τους» επισημαίνει ο βουλευτής της ΝΔ υπογραμμίζοντας ότι «για την κατάσταση της χώρας φέρουν τεράστια ευθύνη και οι εργατοπατέρες σαν το κ. Μανώλη. Και αν η ΝΔ έφτασε εκεί που έφτασε είναι επειδή τόσο καιρό είχε πολλά φίδια στο κόρφο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...