Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ο Αμοιρίδης... ήρθε, η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Πιερία... έφυγε

Παραιτήθηκαν τα μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής Πιερίας της ΔΗΜΑΡ, δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους στην ένταξη του Γιάννη Αμοιρίδη στο κόμμα.


Η Νομαρχιακή επιτροπή Πιερίας παραιτήθηκε σύσσωμη, ανακοινώνοντας τα εξής: Τα μέλη της Ν.Ε σε συνεδρίαση που έγινε στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, σήμερα Παρασκευή 23/3/2012, αποφάσισε ομόφωνα, με αφορμή την ένταξη στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ των διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από την Κ. Επιτροπή, να υποβάλει την παραίτηση της.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ της Πιερίας είχε προειδοποιήσει με επιστολή της πως αν ο Κουβέλης αποφασίσει να εντάξει τους διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη ΔΗΜΑΡ θα υπάρξουν ομαδικές παραιτήσεις. Μάλιστα, υπήρξε μεγάλη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη καθώς θεωρήθηκε πως πάει να μετατρέψει τη ΔΗΜΑΡ σε ένα μικρό ΠΑΣΟΚ.

Καραγιάννη - Παύλοβιτς στη Χαλκίδα

Κάτω από την πίεση των άλλων μελών της ΔΗΜΑΡ αναγκάστηκε σε παραίτηση  ο γραμματέας της Ν.Ε. του κόμματος Άλκης Παύλοβιτς.
Η πίεση αυτή που εκδηλώθηκε και με την  παραίτηση της Ελένης Αλατά - Καραγιάννη κορυφώθηκε και από την παρέμβαση του Γραμματέα του κόμματος Σπύρου Λυκούδη. (ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ)

Οι παραιτήσεις τριών μελών της Κεντρικής Επιτροπής


Σημαντικές αντιδράσεις είχαμε και στη Κεντρική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, όπου παραιτήθηκαν 3 μέλη, ενώ η κόντρα του Θέμη Δημητρακόπουλου με τον Μάκη Γιομπαζολιά είχε σαν αποτέλεσμα να μην περιληφθεί ο τελευταίος στα ψηφοδέλτια.

Οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν  και στη Μεσσηνία αλλά και στη Σύρο , όπου είχαμε και άλλη παραίτηση. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ)

Αντιδράσεις για υποψηφιότητες ΠΑΣΟΚογενών εκδηλώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη και άλλους νομούς της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...