Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Έκθεση με τα αυτοκίνητα του James Bond

Όλα τα αυτοκίνητα του James Bond σε μια έκθεση! (video)

Μία Aston Martin με πυραύλους εδάφους-αέρος, μία Lotus με προπέλα, ένα βιολοντσέλο που γίνεται έλκηθρο στα χιόνια. Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια ταινιών James Bond μια μεγάλη έκθεση με τα αυτοκίνητα (και άλλα gadget) του θρυλικού πράκτορα 007 άνοιξε τις πύλες της στην Αγγλία. 
 
Συγκεκριμένα η έκθεση «Ο Μποντ στον κινηματογράφο: 50 οχήματα, 50 χρόνια» περιμένει τους φίλους του 007 στο National Motor Museum στο Beaulieu, Brockenhurst, στο Hampshire της χώρας γενέτειρας του James Bond.

Η έκθεση περιλαμβάνει 50 οχήματα που οδήγησε ο James Bond και οι «εχθροί» του. Πολλά από τα οχήματα αυτά εκτίθενται για πρώτη φορά στο κοινό. Ανάμεσά τους η Ford Mustang Mach 1 του «Diamonds Are Forever», μια Rolls Royce Silver Shadow II από το «The World Is Not Enough» αλλά και η vintage 1962 Rolls Royce που έριξε ο May Day και ο Zorin με τον Bond μέσα στο «A View to a Kill»!

Εκτός από τα οχήματα, στην έκθεση φιλοξενούνται και άλλα αντικείμενα από τις ταινίες του James Bond, όπως η Union Jack στο αλεξίπτωτο που είχε, μια σανίδα του σερφ με κρυμμένα όπλα, το Casino Royale Skyfleet S570 μοντέλο από τα πιο σύγχρονα, αεροπλάνο βασισμένο σε Boeing 747.

Το National Motor Museum έχει μόνιμη συλλογή από 250 οχήματα-εκθέματα, ενώ η συλλογή Bond θα είναι σε επισκέψιμη μέχρι τον Δεκέμβρη του 2012.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...