Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ξύλο έφαγε σε μπαρ του Μανχάταν ο πρίγκιπας Πιερ του Μονακό

Οι τσακωμοί και τα γρονθοκοπήματα στα μπαρ όχι μόνο δεν αρμόζουν σε γαλαζοαίματους, αλλά μάλλον δεν είναι και υπερβολικά επικίνδυνοι για εκείνους, όπως έδειξε ο πρίγκιπας Πιερ Καζιράγκι, εγγονός της πριγκίπισσας του Μονακό Γκρέις Κέλι, γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας και τρίτος κατά σειρά για τον θρόνο μετά τη μητέρα του.

Μετά από έναν καυγά σε γνωστό μπαρ στο Μανχάταν, ο 24χρονος πρίγκιπας βρέθηκε στο νοσοκομείο με εκδορές και κοψίματα στο πρόσωπο. Κατά τα φαινόμενα ο Πιερ, μαζί με τον φίλο του Σταύρο Νιάρχο Γ' και το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ μεταξύ άλλων, πήγαν στο τραπέζι όπου καθόταν ο αμερικανός πρώην ιδιοκτήτης κλαμπ Aνταμ Χοκ και τα μοντέλα Νατάσα Πόλι, Βαλεντίνα Ζαλίγιεβα και Aνια Ρούμπικ και αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες πριν ο Χοκ επιτεθεί στον πρίγκιπα.

Σύμφωνα μάλιστα με μάρτυρες, ο Χοκ έριξε μια μπουνιά στον Πιερ ο οποίος εκτοξεύτηκε στην άλλη άκρη του δωματίου και προσγειώθηκε πάνω σε ένα τραπέζι. Ξύλο όμως έφαγε και ο 24χρονος ο οποίος μπήκε στον καυγά για να υπερασπιστεί τον φίλο του, αλλά και οι άλλοι δύο παριστάμενοι φίλοι του πρίγκιπα οι οποίοι παρενέβησαν.

Αν και οι φίλοι του πρίγκιπα ισχυρίστηκαν ότι η επίθεση ήταν τελείως απρόκλητη, ο 47χρονος υποστήριξε ότι ο Πιερ και η παρέα επιτέθηκαν φραστικά στις κυρίες που συντρόφευαν τον Χοκ, χρησιμοποιώντας σεξιστικές και προσβλητικές εκφράσεις και λίγο πριν φύγουν άρπαξαν και ένα μπουκάλι βότκα αξίας 500 δολαρίων από το τραπέζι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...