Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Νικολέττα Ράλλη και Χριστίνα Λαμπίρη στο DANCING WITH THE STARS

Τελικά αυτός ο κόσμος είναι μικρός... Πριν από μερικούς μήνες η Νικολέττα Ράλλη , η μελαχρινή δίμετρη νεαρή τοποθετήθηκε στην θέση της Χριστίνας Λαμπίρη για να παρουσιάσει την μεσημεριανή ζώνη με άλλον αέρα : νεανικό και φρέσκο μακριά από θέματα trush και τα κατάφερε .

Η αλήθεια είναι ότι από την εκπομπή της Ράλλη παρέλασαν ως τώρα πρόσωπα που πριν δεν ήθελαν να ακούσουν για τη μεσημεριανό του Σταρ . Η δεύτερη μεγάλη αλήθεια επίσης είναι ότι τα πρόσωπα δεύτερης και τρίτης κατηγορίας διαγράφηκαν από το πρόγραμμα της εκπομπής αφού οι στόχοι του MADE IN STAR ήταν πιο επιπέδου από ότι έχουμε τουλάχιστον δει ως τώρα.

Καταλάβαμε ότι η ισορροπία επίσης ανάμεσα στα πιο αξιοπρεπή θέματα και στην υψηλή τηλεθέαση θα ήταν δύσκολη και είναι δύσκολη όμως το κανάλι της Κηφισιάς από ότι φαίνεται ήθελε αυτήν την αλλαγή με όποιο κόστος .

Κάποιοι μάλιστα καραδοκούν και ελπίζουν ότι η Χριστίνα Λαμπίρη θα γυρίσει στη θέση της γι αυτό περιμένει βουβά κάπου μέσα στο κανάλι. Από την άλλη η ΝΙκολέττα Ράλλη κάνει τις δοκιμές της και την εκπαίδευσής της στον αέρα του Σταρ αφού δεν έχει ξαναδοκιμάσει τις δυνάμεις της σε άλλο δίωρο ζωντανό πρόγραμμα προσπαθώντας να σταθεί απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη και στα σήριαλ του ΑΝΤ1 και του Μέγκα που όλα τους είναι δυνατά προϊόντα, έχοντας ένα πάνελ από το οποίο ξεχωρίζει μόνο ο Στάθης Παπούλιας. Όλοι οι άλλοι είναι λίγο άοσμοι και άγευστοι προς το παρόν τουλάχιστον

Και κάπου εδώ έρχεται και η πρόταση του DANCING WITH THE STARS στην Νικολέττα Ράλλη για να πλαισιώσει την ομάδα των επώνυμων στο show. Επιλογή τουλάχιστον για τους οφθαλμούς μας …χάρμα… Φαντάζεστε την Νικολέττα Ράλλη να χορεύει με τα πλούσια ελέη που της έδωσε ο καλός Θεούλης; Λίγες μέρες μετά μαθαίνουμε ότι και η Χριστίνα Λαμπίρη δήλωσε την επιθυμία της να πάρει μέρος και αυτή στο DANCING WITH THE STARS … Έτσι και πάλι αντιμέτωπες θα βρεθούν η πρώην και η νυν παρουσιάστρια στο ριάλιτι χορού αν τελικά μία από τις δύο δεν κάνει πίσω…

Τι μικρός που είναι ο κόσμος τελικά….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...