Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση Χατζηνικολάου σε Παπαδήμο και Χρυσοχοϊδη..

Με αιχμηρά σχόλια για τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και το Μνημόνιο που δεν διάβασε ποτέ ξεκίνησε την σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ αναφέρθηκε και στις διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου ότι ορισμένο βουλευτές δρουν ως «εξαρτήματα συντεχνιών»

Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος είπε για τον υπουργό Ανάπτυξης που ομολόγησε χτες κυνικά ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο:

«Μην πυροβολείτε τον Χρυσοχοϊδη. Αντί να του πείτε μπράβο, είναι ο πρώτος άνθρωπος που έβαλε στην πολιτική το τυφλό σύστημα. Οι πολιτικοί ψηφίζουν με τυφλό σύστημα» και συνέχισε λέγοντας «Γιατί έκανε την γκάφα; Όχι γιατί είναι ματιασμένος, όπως έγραψα χτες στο Twitter, αλλά γιατί όλοι τώρα τρέχουν για να διαφοροποιοηθούν από τα πεπραγμένα της διετίας. Και αυτό οδηγεί σε πτώση. Γιατί όταν τρέχεις παραπάνω από όσο αντέχεις, πέφτεις. Όταν λες περισσότερα από όσα πρέπει, λες ανοησίες.»

Νωρίτερα, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε αφήσει αιχμές για τον Λουκά Παπαδήμο: «'Εχει πάρει φόρα ο Παπαδήμος και κάνει επιθέσεις εναντίον των βουλευτών των κομμάτων που τον στηρίζουν» αναφερόμενες στις διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου -μετά την καταψήφιση του ωραρίου των φαρμακείων- ότι οι βουλευτές που καταψήφισαν τη διάταξη του Ανδρέα Λοβέρδου δρουν ως «εξαρτήματα των συντεχνιών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...