Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μοιραία η καθυστέρηση των ασθενοφόρων για τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο;

Λίγες ώρες μετά τον άδικο χαμό του Θεόδωρου Αγγελόπουλου ξεκίνησε ένα θρίλερ σχετικά με τη διακομιδή του άτυχου σκηνοθέτη από το σημείο του ατυχήματος στο νοσοκομείο. Φαίνεται πως το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε για να για μεταβεί στο σημείο και να παραλάβει τον σοβαρά τραυματισμένο Αγγελόπουλου χάλασε στη διαδρομή, «κόλλησε» το γκάζι, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να φτάσει στο σημείο και να ειδοποιηθεί ένα δεύτερο να πάει να παραλάβει τον τραυματία ασθενή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιάνης Χούσος στο σημείο του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον μεγάλο σκηνοθέτη έφθασε ασθενοφόρο με μεγάλη καθυστέρηση. «Έκανε γύρω στα 30 με 35 λεπτά, το ασθενοφόρο που πήγε να τον παραλάβει. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου του έδωσε πρώτες βοήθειες και μετά ήρθε άλλο ασθενοφόρο της ιδιωτικής κλινικής στην οποία επιθυμούσαν οι δικοί του άνθρωποι να πάει».

Καταγγελίες όμως έγιναν και από τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου, όπως δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ», που λένε πως χρειάστηκε να γίνει τηλεφώνημα στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, για να παρέμβει και να φτάσει πιο γρήγορα το ασθενοφόρο. Κάτι που επιβεβαίωσε ο υπουργός σε ραδιοφωνική συνέντευξη του, ο οποίος είπε πως δέχθηκε τηλεφώνημα την ώρα που ήταν στη Βουλή και ζήτησε από το ΕΚΑΒ να σπεύσουν άμεσα στο σημείο –στο μέτρο του δυνατου, γιατί όπως ανέφερε δεν παρεμβαίνει στην δουλειά τους-.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Γιάννης Ροτζιόκος, υποστήριξε πως διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για όσα έγιναν. Ωστόσο, είπε ότι δεν έχει ενημέρωση για το αν «κόλλησε» το γκάζι του πρώτου ασθενοφόρου.
«Αυτό που ξέρω είναι πως όταν έφτασαν οι διασώστες μας, επιχείρησαν να βάλουν κολλάρο στον Θόδωρο Αγγελόπουλο αλλά η οικογένειά του, δεν τους το επέτρεψε καθώς εκείνη την ώρα έφτανε και το ασθενοφόρο του Metropolitan».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

«Έφυγε» απο την ζωή ο διάσημος σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος

ΝΕΚΡΟΣ ο σκηνοθέτης Θ. Αγγελόπουλος

Τι λένε οι γιατροί για τον θάνατο του Θ. Αγγελόπουλου

ΒΙΝΤΕΟ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ: Το Μετέωρο Βήμα του Πελαργού

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ: Το Βλέμμα του Οδυσσέα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ: Ταξίδι στα Κύθηρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...