Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ληστές με καλάσνικοφ σκορπούν και πάλι τον τρόμο - Εξι εισβολές σε σπίτια

Σαν την Λερναία Υδρα είναι οι συμμορίες με τα καλάσνικοφ στην Αθήνα, καθώς παρά τις συλλήψεις που έχει πραγματοποιήσει η Αστυνομία, συνεχώς νέες ένοπλες ομάδες κακοποιών εμφανίζονται και σκορπούν τον τρόμο στους πολίτες.

Νέα συμμορία με Καλάσνικοφ «χτυπάει» σε βόρεια και τα νότια προάστια και μάλιστα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει εισβάλλει σε έξι πολυτελή σπίτια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εσπρέσσο», οι αστυνομικοί πιστεύουν πως πρόκειται για την ίδια συμμορία καθώς οι δράστες και στις έξι ληστείες χτυπούν με δικό τους τρόπο, σπάζοντας τον ομφαλό της κλειδαριάς, έστω κι αν αυτή είναι ασφαλείας.

Οι υποψίες των αστυνομικών επιβεβαιώθηκαν όταν την περασμένη εβδομάδα η νέα συμμορία με τα Καλάσνικοφ μπήκε σε δύο σπίτια. Στην πρώτη περίπτωση διέρρηξαν την πόρτα ασφαλείας και στη συνέχεια μπήκαν στο εσωτερικό, όπου άρχισαν να ψάχνουν για ότι πολύτιμο υπήρχε. 
 
Όταν ο ιδιοκτήτης ξύπνησε από το θόρυβο είδε τους δράστες, οι οποίοι χωρίς να τον χτυπήσουν, τον υποχρέωσαν να τους δείξει που είναι τα χρήματα και αφού τα πήραν εξαφανίστηκαν. Ακριβώς ίδιες ήταν και οι κινήσεις των δραστών και στη δεύτερη διάρρηξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...