Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Σκοτώθηκε στο δρόμο που είχε ξεψυχήσει και ο αδελφός της!

Εκατό μέτρα από το σημείο του δρόμου Επικούρειου-Θολού όπου είχε σκοτωθεί ο αδελφός της πριν από 32 χρόνια άφησε την τελευταία της πνοή μία 53χρονη γυναίκα από την Φιγαλεία, βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία του χωριού.

Η 53χρονη γυναίκα είναι το θύμα τροχαίου δυστυχήματος που έγινε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Φασκομηλιάς.

Η άτυχη γυναίκα που εργάζεται στο νοσοκομείου του Ναυπλίου είχε έρθει στην γενέτειρά της προκειμένου να δει τον πατέρα της, ο οποίος ζει μόνος του αφού η μητέρα της έχει πεθάνει πριν από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Tο μεσημέρι της Δευτέρας ξεκίνησε από την Φιγαλεία με κατεύθυνση το θολό με το αυτοκίνητό της, αλλά δεν πρόλαβε παρά να διανύσει μερικά χιλιόμετρα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να φύγει προς τα δεξιά από την πορεία της, να προσκρούσει στο στηθαίο μίας μικρής γέφυρας που υπάρχει εκεί και εν συνεχεία σε κολώνα της ΔΕΗ. Διερχόμενοι οδηγοί αλλά και περίοικοι που είδαν το δυστύχημα άμεσα ενημέρωσαν την Αστυνομία και το Νοσοκομείο.

Άμεσα κινητοποιήθηκε και η Διασωστική Ομάδα της Φιγαλείας μέλος της οποίας είναι και ο γιατρός του περιφερειακού Ιατρείου Βαγγέλης Δημητρόπουλος. Έφθασαν στο σημείο και ανέλαβαν την επιχείρηση Απεγκλωβισμού της άτυχης γυναίκας. Μετά από προσπάθεια αρκετής ώρας κατάφεραν να ανασύρουν από τις «πληγωμένες» λαμαρίνες του αυτοκινήτου την 53χρονη γυναίκα αλλά ήταν ήδη νεκρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...