Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο Λιάγκας αποκάλυψε πως ο Γρηγόρης γνώρισε την αγαπημένη του...

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο περιοδικό «People» όπου μιλάει ανοιχτά για τη σχέση του με τη Νικόλ Κοτοβός, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πώς ο 38χρονος παρουσιαστής γνώρισε τη νέα του σύντροφο.

Διαβάζοντας τα σχετικά αποσπάσματα της συνέντευξης, ο 42χρονος παρουσιαστής θέλησε να πει την ιστορία της γνωριμίας, παρά τις αντιρρήσεις που έφερε η σύζυγός του, Φαίη Σκορδά: «Γιώργο δεν θα το πεις!» επανέλαβε αρκετές φορές η 31χρονη παρουσιάστρια. «Επειδή είμαι ο μόνος που κάνει ρεπορτάζ από τους πέντε, είμαι ο μόνος που ξέρω στην Ελλάδα πώς γνωρίστηκαν. Εγώ προκαλώ! Ξέρετε; Άμα λέω κάτι ότι το ξέρω, το ξέρω! Κάνω ρεπορτάζ. Η Φαίη το ξέρει» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στους συνεργάτες του.

Στη συνέντευξη ο παρουσιαστής του «Όμορφου Κόσμου» αποκάλυψε πως η σχέση τους ξεκίνησε πριν από 1,5 μήνα, αν και γνωρίστηκαν πριν από ένα χρόνο: «Πριν από ενάμισι μήνα ξέρετε τι έγινε; Γρηγόρη, συγγνώμη, θα το πω. Ο Γρηγόρης δεν ξέρει ότι το ξέρω. Λοιπόν… τρώει ο Γρηγόρης στο εστιατόριο του σεφ Πέσκια που βρίσκεται δίπλα από το μαγαζί της Νικόλ. Έχει παραγγείλει καινούριο εξοπλισμό η Νικόλ, για να της πάνε τα έπιπλα στο μαγαζί. Έχει σταματήσει το φορτηγό κι επειδή έχει κλείσει την κυκλοφορία, τσακώνονται και ο φορτηγατζής θέλει να σηκωθεί να φύγει. Ο Γρηγόρης την έχει γνωρίσει όντως και του αρέσει. Δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ τους όμως. Την πιάνει τη φάση ο Γρηγόρης και σηκώνεται από τον Πέσκια και πάει και μπαίνει ενδιάμεσος (στη Νικόλ και τον φορτηγατζή). Σταμάτησε την κυκλοφορία και βοήθησε να μεταφέρουν τα έπιπλα, λύνοντας έτσι το πρόβλημα. Κι έτσι η Κοτοβός θεώρησε και κατάλαβε πως ο Γρηγόρης είναι ένας μεγάλος τζέντλεμαν! Συγγνώμη που το είπα Γρηγόρη, αλλά νομίζω ότι σε τιμά» δήλωσε ο οικοδεσπότης του «Πρωινό Mou».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...