Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Εφραίμ και Αρσένιος ταξίδεψαν το πρωί για Θεσσαλονίκη

Την ίδια ώρα που αποφασιζόταν η προφυλάκιση του, ο ηγούμενος Εφραίμ της Μονής Βατοπεδίου ταξίδευε μαζι με τον μοναχό Αρσένιο απο την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη

Οι δύο ρασοφόροι, όπως αναφέρουν πληροφορίες του iefimerida.gr, επιιβιβαστηκαν λίγο πριν από τις 11 στην πτήση 908 της Ολυμπιακής η οποία ταξίδεψε με καθυστέρηση περίπου μιάς ωρας για Θεσσαλονικη λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Οι κ.κ. Εφραίμ και Αρσένιος ταξίδεψαν στην οικονομική θέση χωρίς αποσκευές ενω ακριβώς πίσως τους καθόtαν γνωστος δημοσιογραφος. Μερίκές θέσεις πιό μπροστα, στα καθίσματα της business,βρίσκονταν η βουλευτης του ΠΑΣΟΚ Χρυσα Αράπογλου και ο πρώην βουλευτης της ΝΔ Γιώργος Καλαντζης. Οι δυο ρασοφόροι δεν μίλησαν με τους πολιτικούς ενω σε όλη τη δάρκεια της πτήσης ήταν σκυθρωποί και σιωπηλοί.

Μόλις έφτασαν στη Θεσσαλονικη έφυγαν απευθείας απο το αεροδρόμιο χωρίς να περιμένουν αποσκευ΄ς, όπως οι περισσότεροι από τους επιβάτες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατευθύνθηκαν προς το Αγιο Ορος .
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Προφυλακιστέος κρίθηκε από το Συμβούλιο Εφετών ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ,-βασικός κατηγορούμενος  στην πολύκροτη υπόθεση τ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...