Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ο δολοφόνος της Ανδριάνας είχε "ξαναχτυπήσει"...

«Η Ανδριάνα ήταν η δύναμη και το χαμόγελο της παρέας, που μας έκανε όλους να αισθανόμαστε καλά!» Ο Μπάμπης Μπατσάρας, στενός συνεργάτης της 21χρονης Ανδριάνας Γαρδικιώτη, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του 35χρονου φίλου της Στάθη Ευσταθίου, μιλάει αποκλειστικά στην «Espresso της Κυριακής» για το χαρούμενο κορίτσι που γνώρισε παρουσιάζοντας μαζί της το Καρναβάλι της Καστοριάς αλλά και εκπομπές σε κανάλια της Βόρειας Ελλάδας.

Ο 33χρονος Μπάμπης Μπατσάρας δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως η αγαπημένη του συνεργάτις Ανδριάνα Γαρδικιώτη δεν βρίσκεται στη ζωή και δεν θα είναι και φέτος μαζί του για να παρουσιάσουν τα Καρναβάλια του Αργους Ορεστικού, της Καστοριάς και της Κοζάνης, όπως έκαναν πέρυσι με μεγάλη επιτυχία. «Είναι τραγικό! Εφυγε από τη ζωή τόσο άδικα και πρόωρα ένα χαρούμενο και όμορφο κορίτσι που είχε δίψα να ζήσει και να κάνει πράγματα στη δουλειά, που σπούδαζε στο TEI της Καστοριάς και τόσο αγαπούσε τις δημόσιες σχέσεις. Επίσης, της άρεσε πολύ αυτό που έκανε μαζί μου στην εκπομπή...» μας λέει ο παρουσιαστής και δημιουργός της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής «TRALALA», η οποία προβάλλεται σε πολλά κανάλια της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Μπάμπης Μπατσάρας υποστηρίζει πως δεν γνώριζε τίποτα για την προσωπική σχέση που είχε η Ανδριάνα με τον δολοφόνο της. Το μόνο που ήξερε είναι ότι ο Στάθης Ευσταθίου ασχολιόταν ως μάνατζερ φέρνοντας στην Καστοριά χορεύτριες και άλλα γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της showbiz, σε συνεργασία με έναν φίλο του από τη Θεσσαλονίκη, που εμφανιζόντουσαν σε καφέ και μπαρ της περιοχής.

«Το μόνο κακό που έκανε η Ανδριάνα, και δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό, ήταν που δεν μας είχε πει ποτέ τίποτα γι’ αυτήν τη σχέση με αυτόν τον τύπο, που δεν ξέρω πώς να τον κατονομάσω. Αν μας το είχε πει, ίσως μαθαίναμε πράγματα για το ποιόν του και να την αποτρέπαμε. Οι μόνοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να ξέρουν ότι είχε σχέση μαζί του είναι η συγκάτοικός της και άλλη μία κοπέλα, η οποία ήταν φίλη της. Πάντως, σε κάποιους άλλους φίλους της, με τους οποίους ερχόταν σε επαφή πιο συχνά από εμένα, γιατί εμείς είχαμε επαγγελματική σχέση, τον σύστηνε ως εξάδελφό της» τονίζει ο ίδιος.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο παρουσιαστής στην «Espresso της Κυριακής», το καλοκαίρι είχε συμβεί ένα ακόμα άσχημο περιστατικό μεταξύ της Ανδριάνας και του φίλου της, το οποίο τώρα διέρρευσε από ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που το γνώριζαν: «Λέγεται ότι τον Ιούνιο ο δολοφόνος είχε πάει στο σπίτι της και τα είχε σπάσει όλα. Μάλιστα, είχε ρίξει ασετόν στα καλλυντικά της για να την παραμορφώσει στο πρόσωπο. Κι όπως άκουσα, η Ανδριάνα είχε κάνει καταγγελία στην Αστυνομία».

Πριν από λίγο καιρό, ο Μπάμπης Μπατσάρας γύρισε με την Ανδριάνα δύο εορταστικές εκπομπές με χριστουγεννιάτικες συνταγές, οι οποίες θα προβληθούν αυτές τις ημέρες και, όπως μας λέει, τις αφιερώνει στη μνήμη της.
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...