Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες οι εκλογές...

EPP Summit March 2010
Image by europeanpeoplesparty via Flickr
Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες μετατρέπεται το λεγομένο PSI, κάτι το οποίο αποτελεί και το κλειδί για το δρόμο προς τις κάλπες. Οπως προέκυψε από την συζήτηση Παπαδήμου Σαμαρά, η ανταλλαγή ομολόγωνμόνο εύκολη διαδικασία δε θα είναι αφού έχουμε να κάνουμε με έναψ ιδιαιτέρως σφιχτό χρονοδιάγραμμα, με πολλά γεγονότα που το ένα εξαρτάται απο το άλλο.

"Πάνω απο όλα είναι η πατρίδα και γι αυτο η ανταλλαγή πρέπει να πετύχει" σημειώνει συνεργάτης του κ. Σαμαρά , που γνωρίζει το περιεχόμενο της συνάντησης Παπαδημου Σαμαρά. Δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι η αίσθηση που υπάρχει γύρω από το το PSI ανατρέπει τη θέση της ΝΔ, ότι δηλαδή μέχρι σημερα δεν υπήρχε καμία αιτία προκειμένου οι εκλογές να πάνε πιο μακριά από την 19η Φεβρουαρίου.

Στη συνάντηση, όπως λένε οι πληροφορίες από τη Λεωφορο Συγγρού, δεν έπεσε στο τραπέζι συγκεκριμένη ημερομηνία εκλογών, ενώ δεν έγινε καμία συζήτηση ούτε καν για τα μέτρα που θα ζητήσει η τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση, παρά το γεγονός ότι η ΝΔ επιμένει πως αυτά θα πρέπει να «κλειδώσουν» από την επόμενη κυβέρνηση.

Αγνωστο πάντως παραμένει ακόμα και μετά τη συνάντηση ,το εάν ο πρωθυπουργός πει «ναι» στην σύγκληση του το συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών , αφού το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ήδη αντιδράσει αρνητικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...