Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τα μαζεύει τώρα ο Γιλμάζ - "Λάθος" κατάλαβε ο δημοσιογράφος για τους εμπρησμούς ελληνικών νησιών από τούρκους

Με γραπτή ανακοίνωση του ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας ανασκεύασε τις δηλώσεις του σχετικά με τα μυστικά κονδύλια της Τουρκίας «που κατευθύνονταν για εμπρησμούς στην Ελλάδα». Τώρα ο Γιλμάζ μιλά για εμπρησμούς τουρκικών δασών από την Ελλάδα!!

Ο Γιλμάζ τόνισε πως όλο το θέμα προέκυψε από μια «λανθασμένη ερμηνεία των δηλώσεων του» από τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Birgün.

«Το θέμα που ανέφερα στο δημοσιογράφο αφορούσε την εξωτερική πολιτική, και τόνισε πως τη δεκαετία του 90’, σχετικά με τις πυρκαγιές που ξεσπούσαν στα παράλια μας στο Αιγαίο. Εγω τόνισα πως θα ήταν λάθος να δημοσιευτούν πληροφορίες πως τα δάση αυτά καίγονται λόγω εμπρηστών που συνεργάζονταν με τις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, χωρίς να υπάρχει κάποια απόδειξη. Όπως μπορούν να καταλάβουν όλοι το θέμα δεν αφορούσε τα δάση στην Ελλάδα, αλλά τα δάση στην Τουρκία. Στο πλαίσιο αυτό δεν υπήρξε θέμα με τα μυστικά κονδύλια», τονίζει στην ανακοίνωση του ο Γιλμάζ.

 Πάντως ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας είχε  πει ξεκάθαρα πως «δεν μπορούν να ερευνηθούν τα μυστικά κονδύλια τα οποία αφορούν την απόπειρα πραξικοπήματος στο Αζερμπαϊτζάν και τις πυρκαγιές στην Ελλάδα».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...