Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Τούρκος δημοσιογράφος: "Ο Γιλμάζ είπε ότι γράψαμε"

Ο Ενβέρ Άισεβερ, ο δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη από τον Μεσούτ Γιλμάζ, στην οποία ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν ελληνικά δάση τη δεκαετία του 1990, ήταν "πολύ σίγουρος" για τα λεγόμενα του συνομιλητή του...
Αυτό αναφέρει σήμερα η τουρκική εφημερίδα "Μπίργκιουν", η οποία επανέρχεται στο θέμα, μετά τις δηλώσεις Γιλμάζ που "άναψαν φωτιές" στη χώρα μας.
"Ο Γιλμάζ τρεις μέρες μετά τη δημοσίευση της είδησης ανέφερε πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του", γράφει η εφημερίδα σε δημοσίευμά της στην πρώτη σελίδα. Η "Μπίργκιουν" αναφέρει πως "η δήλωση του Γιλμάζ ότι οι πυρκαγιές στην Ελλάδα ήταν αντίποινα, ξεσήκωσαν την Ελλάδα. Οι αξιωματούχοι της Ελλάδας ζήτησαν αποζημίωση. Ο Γιλμάζ είπε πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του, αλλά ο Ενβέρ Άισεβερ λέει "είμαι πολύ σίγουρος για το τι είπε ο Γιλμάζ".
Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο "αν κάναμε λάθος ερευνήστε", αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει δυνατότητα να βρεθεί η συνομιλία του Γιλμάζ με τον δημοσιογράφο, αφού οι τηλεφωνικές συνομιλίες καταγράφονται. Σημειώνεται πάντως ότι ο δημοσιογράφος έχει δηλώσει ότι δεν είχε καταγράψει τη συνομιλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...