Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ολονυχτία στη ΓΑΔΑ θα κάνει ο... Εφραίμ! - Το πρωί στον Κορυδαλλό...

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών θα διανυκτερεύσει απόψε ο Εφραίμ και το πρωί θα οδεύσει προς τον Κορυδαλλό.

Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε μετά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα Εφετών και την απαγγελία των κατηγοριών , τη στιγμή που έξω από το Εφετείο είχαν συγκεντρωθεί φίλοι του που ζητούσαν την επιστροφή του ηγούμενου στο Αγ Όρος και μιλούσαν για "πολιτική δίωξη"

Σε δήλωση του ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Αριστεράς, Νίκος Τσούκαλης, αναφέρει:

"Ισότητα στην παρανομία δεν αναγνωρίζεται και τούτο ανεξάρτητα από το απαράδεκτο γεγονός ότι το νομικό πολιτικό κέλυφος της ατιμωρησίας προστάτευσε υπαιτίους του σκανδάλου του Βατοπεδίου.

Είναι απαράδεκτες οι άμεσες ή έμμεσες πολιτικές παρεμβάσεις-και από το εσωτερικό της χώρας και από ξένη χώρα-στη λειτουργία της ελληνικής δικαιοσύνης, που επιχειρούν σκόπιμα να την επηρεάσουν και προκαλούν σύγχυση στην κοινή γνώμη".

Καταδικάζει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος οποιαδήποτε παρέμβαση στην απόφαση της Δικαιοσύνης για την προφυλάκιση του ηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, αμφισβητώντας πάντως την αναγκαιότητα λήψης του μέτρου, που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Σκληρός στις δηλώσεις του ήταν ο υπουργός κ. Σηφουνάκης που μίλησε για ανάγκη να πέσει φως στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και αναφέρθηκε και στη "δράση" της MARFIN.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...