Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Τυφλό σκυλάκι που είχε χαθεί επέστρεψε τα Χριστούγεννα!

Για «Χριστουγεννιάτικο θαύμα» μιλούν φίλοι, γείτονες αλλά κυρίως η ιδιοκτήτρια του Στίβι, ενός τυφλού σκύλου που είχε χαθεί.

Ο Στίβι (που ονομάστηκε έτσι από τον Στίβι Γουόντερ) ήταν εκ γενετής τυφλός και τον είχε σώσει η ιδιοκτήτρια του από το δρόμο στις αρχές του 2011. Η αγάπη που του έδειξαν τον έκανε να αισθανθεί ασφαλής στο οικογενειακό περιβάλλον της Μπελίντα Γκουτιέρες.

Ξαφνικά, στις αρχές Δεκέμβρη, ο Στίβι χάθηκε. Η στενοχώρια της οικογένειας ήταν μεγάλη αφού επιπλέον θεωρούσαν ότι το πιθανότερο θα ήταν να βρήκε το θάνατο αβοήθητο. Έβαλαν μια αγγελία αλλά κανείς δεν τους ειδοποίησε.

Κι όμως, τα Χριστούγεννα δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Στίβι φάνηκε σε ένα άσυλό για ζώα, το οποίο τον περιέθαλψε και στη συνέχεια τον έδωσε σε μια δασκάλα, τη Μπρουκ. Η Μπελίντα, από την πλευρά της, μετά από τόσες ημέρες, δεν είχε πλέον ελπίδες. Ο τυφλός Στίβι θα ήταν κάπου νεκρός...

Κι όμως, εντελώς, τυχαία, η Μπρουκ έπεσε τυχαία πάνω στην αγγελία της η οποία ενδεχομένως σε λίγες ημέρες να μην ξανάμπαινε! Έτσι επικοινώνησε με την πανευτυχή ιδιοκτήτη και σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων αφεντικό και (τυφλός) σκύλος θα ξαναβρεθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...