Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Στον ΑΝΤ1 ο Χατζηνικολάου μετά τις γιορτές - "Καραδοκεί" ο ALPHA

Μετά τις γιορτές αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης του Γιώργου Κουρή, την προηγούμενη εβδομάδα -ότι αποδεσμεύει τα πρωτοκλασάτα και ηγετικά στελέχη του ALTER- ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε σπεύσει να ξεκαθαρίσει πως γι' αυτόν η υπόθεση ΑΛΤΕΡ έχει τελειώσει. Με δύο αναρτήσεις του στο twitter ξεκαθάρισε ότι μετά τις γιορτές θα ψάξει για δουλειά.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί πολλά περί μετακίνησης του παρουσιαστή, είτε στον ΑΝΤ1 είτε στον ALPHA. Ωστόσο, οι πληροφορίες θέλουν τον Νίκο Χατζηνικολάου να ξεκινάει με τη νέα χρονιά στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Μάλιστα θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής, ενώ αναζητείται μια φόρμουλα συνεργασίας με το δελτίο ειδήσεων, καθώς δεν έχει αποφασιστεί ακόμα τι θα γίνει με την Μαρία Χούκλη.


Το σίγουρο είναι ότι ο ALPHA "καραδοκεί" και αν κάτι στραβώσει με τον ΑΝΤ1 έχει ορθάνοιχτες τις πόρτες του για τον τηλεοπτικό στάρ.
 
Ο ίδιος ο παρουσιαστής, ωστόσο, κρατάει μέχρι στιγμής τα χαρτιά του κλειστά. Η ανακοίνωσή του πριν από λίγο στο twitter έγραφε: "Όταν έχω κάτι να πω, θα το πω"

O Νίκος Χατζηνικολάου διέψευσε την πληροφορία ότι προτίθεται να αγοράσει την εφημερίδα ΒΡΑΔΥΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...