Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Παρολίγον τραγωδία με Λιάγκα τα Χριστούγεννα!

Μια ατυχία που θα μπορούσε να έχει τραγικά αποτελέσματα γι'αυτόν και την οικογένειά του αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, γράφοντας στο editorial του στην “Real Life”. 

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στα Άνω Πορρόια στις Σέρρες, φυσικά μαζί με τη Φαίη Σκορδά και τον μικρό Γιαννάκη. Τα δυσάρεστα τους βρήκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού...

“Την παραμονή των Χριστουγέννων ταξιδεύοντας προς Μακεδονία συν γυναιξί και τέκνοις, σταμάτησα για ανεφοδιασμό σ' ένα βενζινάδικο έξω από τη Λαμία. Ο Πακιστανός υπάλληλος-ο δικός μου Άγιος Βασίλης-επέμενε, μέχρι που με κατέβασε με το ζόρι από τη θέση του οδηγού, για να μου δείξει κάτι: τα σχεδόν κατεστραμμένα δύο δεξιά λάστιχα. 

Προφανώς από αστοχία υλικού, μιας και τα είχα αντικαταστήσει πρόσφατα, ζήτημα ήταν να άντεχαν κάποια χιλιόμετρα ακόμα, με συνέπειες που ούτε να φανταστώ δεν καταδέχομαι. Και μετά σου λένε να μην πιστεύεις στα καθημερινά θαύματα...”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας, μάλιστα, το περιστατικό δήλωσε:

“Άλλαξα αμέσως πορεία, μπήκα μέσα στην πόλη σε ώρα που τα μαγαζιά ήταν κλειστά και αυτό που έζησα ήταν μαγικό. Σταμάτησα σ' ένα βουλκανιζατέρ και επειδή δεν υπήρχαν λάστιχα στο συγκεκριμένο νούμερο, ένας ντόπιος, άγνωστος, προσφέρθηκε να μου δώσει τα δικά του για να συνεχίσω το ταξίδι, ενώ εκείνος θα παράγγελνε άλλα από την Αθήνα.

Περιττό να πω ότι μέχρι να γίνει η αλλαγή μαζεύτηκε κόσμος-άλλος για να φέρει γλυκά, άλλος φαγητό, άλλος να πει μία καλή κουβέντα...”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...