Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Κάρπαθος:Την απήγαγαν και την φυλάκισαν για 1,5 χρόνο στο Ιράκ!

Μία υπόθεση-θρίλερ έρχεται στο φως από την οικογένεια της νεαρής - Το μαρτύριο της γυναίκας ξεκίνησε στο ''Ελευθέριος Βενιζέλος''...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρής κοπέλας που κατάγεται από την Κάρπαθο, που είχε πέσει θύμα απαγωγής πριν από ενάμιση περίπου χρόνο και είχε καταλήξει στη Σουλεϊμανία, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του ιρακινού Κουρδιστάν.

Οι γονείς της κοπέλας κατάφεραν να φέρουν πίσω το παιδί τους ενώ σε βάρος των απαγωγέων έχει ασκηθεί μηνυτήρια αναφορά, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τους γονείς. Συγκεκριμένα, βάση πληροφοριών που έγιναν γνωστές από την οικογένεια, η νεαρή είχε απαχθεί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.

Η απαχθείσα, μέλος εύπορης οικονομικά οικογένειας, ακινητοποιήθηκε με την απειλή όπλων και με τρόπο, που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός, κατέληξε στην Σουλεϊμανία του Κουρδιστάν. Οι δράστες τη φυλάκισαν και άρχισαν να της ζητούν λύτρα, χωρίς πάντως να τηλεφωνήσουν στους δικούς της. Κάτι που δυσκόλευε τον εντοπισμό της, αφού δεν υπήρχε στίγμα για το σημείο που βρισκόταν.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές, ενώ η νεαρή, ρίσκαρε την ίδια της τη ζωή και κατάφερε με τα πολλά, να δώσει στίγμα στην οικογένειά της, για το που ακριβώς βρισκόταν στο Κουρδιστάν.

Έτσι με τη βοήθεια και συνδρομή Αυστραλιανών, (η απαχθείσα είναι αυστραλιανή υπήκοος), και αμερικανικών αρχών, τις οποίες και δημόσια ευχαριστούν οι γονείς της άτυχης κοπέλας, κατάφεραν με ειδικές δυνάμεις (κομάντος), να την αποσπάσουν από τα χέρια των απαγωγέων, οι οποίοι υπό την απειλή των όπλων, υποχώρησαν.

Στη συνέχεια, τη μετέφεραν σε ασφαλή μέρος, για να φθάσει αεροπορικώς στην Κωνσταντινούπολη και μετέπειτα στην Αθήνα. Σήμερα, οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι της κοπέλας της συμπαραστέκονται για να γυρίσει τη δραματική σελίδα της ζωής της.

Εναντίον των απαγωγέων έχει ασκηθεί μηνυτήρια αναφορά, η οποία εξετάζεται ήδη, και επίσης εξετάζεται το σοβαρό ενδεχόμενο να υπήρχαν συνεργάτες στην απαγωγή από Καρπάθιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...